Workshops & Trainingen

Wij bieden verschillende workshops en trainingen aan op het gebied van organisatie- en teamontwikkeling. Al deze trainingen zijn erop gericht de organisatie op duurzame wijze, wendbaar en inclusief te maken. Tijdens de workshops komen onderwerpen als communicatie, beslissingen nemen en werkafspraken veelvuldig aan bod.

Nieuwsgierig? Hieronder vind je ons volledige trainingsaanbod.

effectief vergaderen training

Workshop vergaderen

Vergaderen, we vullen er hele dagen mee, maar hoe doe je dat nu effectief? Tijdens deze workshop duiken we in manieren om jouw vergaderingen effectief en leuker te maken.

Wendbaar Samenwerken Training voor Effectieve Teams​

Workshop samenwerken

Wanneer we van teams verwachten dat ze op een zelforganiserende manier gaan werken, moeten hier wel duidelijke werkafspraken over worden gemaakt. Tijdens deze workshop krijg je de tools die je nodig hebt.

Breng je Team naar een Hoger Niveau met Onze Communicatietraining​

Workshop communicatie

Leer tijdens deze workshop communiceren elkaars gedragsvoorkeuren en kernkwaliteiten kennen. Met behulp van DISC gaan we aan de slag om de kwaliteiten van je team naar boven te halen.

wendbaar en veerkrachtig MT

Wendbaar en Veerkrachtig MT

Ontdek met je hele managementteam de stappen en kracht van de SOPHIA methode. Ga aan de slag met de strategie en sluit af met een plan om direct mee aan de slag te gaan binnen de organisatie.

Training Dit Is Scrum

Dit is Scrum

Je wilt met Scrum aan de slag in jouw organisatie, maar waar begin je? Hoe leg je Scrum uit aan de rest van de organisatie? Hoe doen de team dat eigen? In 1 dag leer je alle do’s en dont’s van deze manier van werken.

Waarom zelfsturing niet werkt maar zelforganisatie wel

Training Scrum Master

Je wilt jezelf verdiepen in de rol van Scrum Master. Je wilt leren hoe je teamleden meekrijgt in de verandering, hoe je jouw team effectief helpt en je wilt de kunst van faciliteren onder de knie krijgen. Dan is dit jouw training!

wendbaar en veerkrachtig MT

Product Owner

Transformeer jezelf van beheerder van projecten tot eigenaar van producten. Deze benadering zorgt voor meer innovatie en zelforganisatie bij de teams. Ben jij klaar voor jouw volgende carrière stap?

Effectief Vergaderen Training

Next Level Veranderaar

Wil jij veranderingen op een holistische manier leiden met tools die je echt helpen? Dan is Next Level Veranderaar een training voor jou. Je leert het SOPHIA framework kennen en inzetten in jouw veranderopdrachten.

Waarom zelfsturing niet werkt maar zelforganisatie wel

Maatwerk

Staat er geen training bij waar je jouw uitdagingen mee op kunt lossen? Geen nood! Met onze ruime ervaring bieden we ook maatwerk voor vraagstukken. Neem contact met ons op om hier meer over te leren.