Ontdek de kracht van Scrum Dit is Scrum

Leer in 1 dag de kracht van Scrum kennen. Ga voorbij aan de theorie en ervaar hoe het is om in een Scrum team te werken aan het onbekende.

Over deze training

Waarom dit is Scrum?

De Scrum Guide heb je natuurlijk al van voor naar achter doorgelezen. Je weet wat daarin staat, maar het toepassen ervan blijkt toch heel wat anders te zijn. Het is niet voor niets dat ze over Scrum zeggen: “Scrum is eenvoudig te begrijpen, maar moeilijk om toe te passen.” Maar ja, de schrijvers van die zin hebben dan ook niet de training Dit is Scrum van De Organisatie Veranderaars gevolgd!

Wat je leert

De training dit is Scrum helpt je om het framework te begrijpen. Hierdoor ben je in staat om anderen uit te leggen wat er komt kijken wanneer je Scrum toepast. Misschien nog wel belangrijker: je kunt anderen ook uitleggen waarom bepaalde dingen gedaan worden binnen Scrum. Hierdoor ben je instaat het maximale uit deze mooie manier van werken te halen!

Praktische informatie

Dit is een incompany training waarbij we met jouw hele team aan de slag gaan. Dat kunnen we uiteraard bij jou op kantoor doen. Maar de ervaring leert dat de meest resultaten gehaald worden op een externe locatie zonder afleiding van het dagelijkse werk.

  • Duur van de training: 1 dag
  • Groepsgrootte: 6 tot 12 personen
  • Locatie: bij jou op kantoor of in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Veenendaal of Zwolle
  • Prijs: € 1.200,- + € 85,- per deelnemer arrangementskosten externe locatie

Voor wie is deze training?

Is deze training geschikt voor mij?

Wanneer er binnen jouw bedrijf gekozen is om met Scrum te gaan werken en je merkt dat dit stroef verloopt, dan is deze training zeker een aanrader! Aan het einde van de training heb je handvatten die je binnen je eigen werk direct kunt inzetten om Scrum op de juiste manier toe te passen. Ook krijg je tools in handen om het framework op een goede manier uit te leggen aan je collega’s. Dit maakt je werk absoluut waardevoller en leuker!

En de resultaten?

Welke resultaten mag ik verwachten?

Fear enough! Een training volg je niet om een leuke dag te hebben, maar om er iets aan over te houden. Aan het einde van de training weet je hoe het Scrum Framework in elkaar zit. Je kent de verschillende rollen, evenementen en artefacten die bij Scrum horen. Ook kun je de waarden uitleggen en heb je ervaren hoe het is om een Transparantie-Inspect-Adapt cyclus te doorlopen.
Oja, natuurlijk heb je ook gewoon een leuke dag!

We hebben een programma, maar spelen graag in op jouw wensen!

Ochtend

In de ochtend gaan we ontdekken wat Scrum eigenlijk is. Wees niet bang voor een overload aan theorie, we gaan vrij snel aan de slag met het opzetten van ons eerste Scrum project (je leert ook meteen waarom we het vanaf dat moment geen project meer noemen)

Middag

Wij geloven in leren door te doen. Door echt met het product aan de slag te gaan ervaren we hoe het is om te werken met Scrum. Ja, dat zorgt voor frustratie, maar dat is vooral bedoeld om van te leren!

Waarom kiezen voor ons?

Waarom een Scrum training van De Organisatie Veranderaars?

Bij De Organisatie Veranderaars staat jouw ontwikkeling centraal. Wij begrijpen dat Scrum meer is dan een methode; het is een mindset. Daarom stemmen wij onze training 'Dit Is Scrum' af op jouw specifieke uitdagingen en behoeften. In een ontspannen en veilige leeromgeving krijg jij de ruimte om jezelf te zijn en jouw persoonlijke leerdoelen te bereiken. Onze trainingen zijn altijd voorzien van spelelementen, waardoor de lesstof beter blijft hangen en direct toepasbaar is in jouw dagelijkse werk. Zo garanderen we resultaat op de lange termijn en helpen we jou om effectief en efficiënt te werken volgens de Scrum-methodologie.

Meer informatie?

Meer informatie over deze training? Vul dan het formulier hieronder in, we nemen binnen 48 uur contact met je op.