De Organisatie Veranderaars

Laat je kennisniveau bijspijkeren door

De Organisatie Veranderaars

Laat je trainen in

wendbaarheid en veerkracht

Bij een wendbare en veerkrachtige organisatie komt veel mindset kijken. Werken vanuit principes die zorgen voor een gelijkwaardige organisatie cultuur die gericht is op het maximaliseren van klantwaarde.

Natuurlijk is dit iets wat je vooral moet doen binnen je organisatie. Je moet ervaren, dag in, dag uit.

Maar om dat te kunnen heb je natuurlijk wel kennis nodig over wendbaar en veerkrachtig organiseren. De trainingen van De Organisatie Veranderaars doen precies dat!

Een van onze standaard trainingen

Of ben je op zoek naar iets speciaals?

Wij hebben een aantal trainingen zelf ontwikkeld. Ons ‘standaard aanbod’ zeg maar. Dat zijn trainingen waarvan we vaak zien dat ze bij verschillende bedrijven gevraagd worden. Denk aan trainingen over de SOPHIA aanpak. Natuurlijk zijn wij hier wel wendbaar in en passen we de training aan naar jouw specifieke behoefte.

Nu kan het zo zijn dat je op zoek bent naar een managementtraining of leiderschapstraining waar we geen standaard training voor hebben. Logisch, jouw bedrijf en jouw managers zijn uniek. In dat geval kunnen wij een training op maat ontwikkelen. Hiervoor hebben we een uitgebreide toolkit aan mogelijkheden waardoor de prijzen heel betaalbaar blijven.

Een greep uit onze workshops

waar we jou mee kunnen helpen

Workshop vergaderen

Effectief vergaderen

Vergaderen, we vullen er hele dagen mee, maar hoe doe je dat nu effectief? Tijdens deze workshop duiken we in manieren om jouw vergaderingen effectief en leuker te maken.

Workshop samenwerken

Leer beter samen te werken

Wanneer we van teams verwachten dat ze op een zelforganiserende manier gaan werken, moeten hier wel duidelijke werkafspraken over worden gemaakt. Tijdens deze workshop krijg je de tools die je nodig hebt.

Workshop communicatie

De sleutel tot samenwerken

Leer tijdens deze workshop communiceren elkaars gedragsvoorkeuren en kernkwaliteiten kennen. Met behulp van DISC gaan we aan de slag om de kwaliteiten van je team naar boven te halen.

Benieuwd hoe we jouw medewerkers kunnen trainen?

Stel jouw vraag of deel jouw uitdaging met ons. Wij vinden altijd de beste oplossing of training om je verder te helpen!