De Organisatie Veranderaars

Wendbaar samenwerken

Wendbaar samenwerken training voor effectievere teams

Over deze training

Over de wendbaar samenwerken training

Er wordt van medewerkers steeds vaker gevraagd dat ze in zelforganiserende teams samenwerken. Dit heeft natuurlijk veel voordelen als het gaat om werkgeluk, inclusiviteit en wendbaarheid. Maar hoe organiseer je dit nu goed?

Wat je leert

Door deel te nemen aan deze wendbaar samenwerken training, leer je hoe je als team initiatief neemt, werk effectief aanpakt, en de kwaliteit van het werk hoog houdt. Wij bieden praktische tools en technieken om jullie samenwerking naar een hoger niveau te tillen.

Praktische details

Dit is een incompany training waarbij we met jouw hele team aan de slag gaan. Dat kunnen we uiteraard bij jou op kantoor doen. Maar de ervaring leert dat de beste resultaten gehaald worden op een externe locatie zonder afleiding van het dagelijkse werk.

  • Duur van de training: 1 dag
  • Groepsgrootte: 6 tot 12 personen
  • Locatie: bij jou op kantoor of in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Veenendaal of Zwolle
  • Prijs: € 1.200,- + € 85,- per deelnemer arrangementskosten externe locatie

Iets voor jou?

Voor wie is deze training?

Deze wendbaar samenwerken training is bedoeld voor teams die op zoek zijn naar manieren om op een wendbare manier samen te werken.

  • Je wilt als autonoom team kunnen werken
  • Je wilt overzicht houden op het werk dat gepland en gedaan is
  • Je wilt resultaat halen uit je samenwerking
  • Je wilt de kwaliteit van het werk borgen
  • Je wilt helder en transparant zijn over de planning
 

De training

Deze wendbaar samenwerken training is opgedeeld in 2 delen.

Dagdeel 1: de werkzaamheden organiseren en plannen

Tijdens dit eerste dagdeel ga je kennis maken met effectieve methodes om het werk met het team te organiseren, te plannen en transparant te maken. We leggen hiermee een belangrijke basis om goed samen te kunnen werken.

Dagdeel 2: samenwerken en verbeteren

In het tweede deel gaan we op een interactieve manier aan de slag om te ervaren hoe werk verdeeld en uitgevoerd kan worden. Ook leer je hoe je projecten kunt beheren en de kwaliteit hoog kunt houden van het werk dat gedaan wordt.

Waarom kiezen voor ons?

Waarom een wendbaar samenwerken training van De Organisatie Veranderaars?

Bij De Organisatie Veranderaars draait alles om jou en jouw team. Wij begrijpen dat wendbaar samenwerken essentieel is in een dynamische werkomgeving. Daarom stemmen wij onze training 'Wendbaar Samenwerken' af op jouw specifieke uitdagingen en behoeften. In een ontspannen en veilige leeromgeving krijg jij de kans om jezelf te zijn en jouw persoonlijke en teamdoelen te verwezenlijken. Onze trainingen zijn altijd voorzien van spelelementen, waardoor de lesstof beter blijft hangen en direct toepasbaar is. Zo ben je verzekerd van langdurig resultaat en een team dat flexibel en effectief kan inspelen op veranderingen.

Klaar voor een volgende stap?

De samenwerking in je team naar het volgende level brengen?

Maak er werk van!

Wil je helemaal zeker zijn dat dit de training is die jouw team nodig heeft? Neem dan direct contact op met Bob Kosse via 0646 013 949 of bob@deorganisatieveranderaars.nl.

Wil je graag alles nog even doorlezen of delen met een collega? Download dan direct de brochure (geen registratie of e-mailadres nodig)

Meer informatie?

Meer informatie over deze training? Vul dan het formulier hieronder in, we nemen binnen 48 uur contact met je op.