De Organisatie Veranderaars

Het Vergader Spel

van De Organisatie Veranderaars

Het vergader spel helpt ieder team om betere beslissingen te nemen met meer inclusiviteit, gelijkwaardigheid en samenwerking.
Vergaderingen zijn Stom!

Wij kennen maar weinig mensen die helemaal staan te juichen als ze naar een vergadering moeten. Toch vullen we er ons dagelijks leven veelvuldig mee. We rennen van vergadering, naar vergaderingen en uiteindelijk vragen we ons af wat we eigenlijk de hele dag gedaan hebben.

Laten we er daarom eens voor zorgen dat vergaderingen leuker, inclusiever en vooral waardevoller worden. Dat is precies waar dit spel, Het Vergader Spel, mee helpt!

Leer hoe je...

Samen

beslissingen neemt

Wanneer een beslissing gedragen moeten worden binnen de organisatie, is het belangrijk dat je die beslissing samen neemt. In dit spel leer je hoe je dat doet!

Resultaat

haalt uit iedere vergadering

“Daar moeten we volgende keer nog maar even over doorpraten”, ga je na dit spel nooit meer horen. Een vergadering uitlopen zonder dat er iets besloten is, is verleden tijd!

Zorgt

voor meer inclusiviteit

Je wilt dat iedere deelnemer in de vergadering de eigen mening heeft kunnen geven over het besluit. Hoor iedereen en maak vergaderingen inclusiever!

Het Vergader Spel

bij jou op kantoor

Ben jij klaar om jouw vergaderingen effectiever, efficiënter en inclusiever te maken? Haal dan Het Vergader Spel in huis. Wij komen graag bij je langs om Het Vergader Spel met jouw team te spelen. Na afloop ontvang je van ons alle benodigdheden om het spel vervolgens zelf met je eigen team te spelen!

Zet de eerste stap naar beter vergaderen en vul het formulier hiernaast in. Wij sturen je dan, geheel vrijblijvend, de informatie om aan de slag te gaan!

Speel met jouw team

Het Vergader Spel