De Organisatie Veranderaars

Ons volledige aanbod

Workshops & Trainingen

Een workshop of training voor iedere uitdaging

Waar kunnen we jou mee helpen?

Wij bieden verschillende workshops en trainingen aan op het gebied van organisatie- en teamontwikkeling. Al deze trainingen zijn erop gericht de organisatie op duurzame wijze, wendbaar en inclusief te maken. Tijdens de workshops komen onderwerpen als communicatie, beslissingen nemen en werkafspraken veelvuldig aan bod.

Nieuwsgierig? Hieronder vind je ons volledige trainingsaanbod.

Al onze trainingen en workshops

bij elkaar verzameld

Workshop vergaderen

Effectief vergaderen

Vergaderen, we vullen er hele dagen mee, maar hoe doe je dat nu effectief? Tijdens deze workshop duiken we in manieren om jouw vergaderingen effectief en leuker te maken.

Workshop samenwerken

Leer beter samen te werken

Wanneer we van teams verwachten dat ze op een zelforganiserende manier gaan werken, moeten hier wel duidelijke werkafspraken over worden gemaakt. Tijdens deze workshop krijg je de tools die je nodig hebt.

Workshop communicatie

De sleutel tot samenwerken

Leer tijdens deze workshop communiceren elkaars gedragsvoorkeuren en kernkwaliteiten kennen. Met behulp van DISC gaan we aan de slag om de kwaliteiten van je team naar boven te halen.

Het MT van de toekomst

Wendbaar en Veerkrachtig MT

Ontdek met je hele managementteam de stappen en kracht van de SOPHIA methode. Ga aan de slag met de strategie en sluit af met een plan om direct mee aan de slag te gaan binnen de organisatie.

Maak kennis met Scrum

Dit is Scrum

Je wilt met Scrum aan de slag in jouw organisatie, maar waar begin je? Hoe leg je Scrum uit aan de rest van de organisatie? Hoe doet het team dat eigenlijk? In 1 dag leer je alle do’s en dont's van deze manier van werken.

Nieuw leiderschap

Training Scrum Master

Je wilt jezelf verdiepen in de rol van Scrum Master. Je wilt leren hoe je teamleden meekrijgt in de verandering, hoe je jouw team effectief helpt en je wilt de kunst van faciliteren onder de knie krijgen. Dan is dit jouw training!

Succesvolle producten

Training Product Owner

Transformeer jezelf van beheerder van projecten tot eigenaar van producten. Deze benadering zorgt voor meer innovatie en zelforganisatie bij de teams. Ben jij klaar voor jouw volgende carrière stap?

Veranderen met SOPHIA

Next Level Veranderaar

Wil jij veranderingen op een holistische manier leiden met tools die je echt helpen? Dan is Next Level Veranderaar een training voor jou. Je leert de SOPHIA tools kennen en inzetten in jouw veranderopdrachten.