Het MT van de toekomst: wendbaar en veerkrachtig

Als we de afgelopen jaren iets hebben kunnen leren, is het wel dat wat we vanmorgen bedenken, vanmiddag achterhaald kan zijn. Met deze training leer je als MT wendbaar en veerkrachtig te organiseren en te plannen.

3 vragen

waar je antwoord op wilt

Voor wie?

Managementteams die hun organisatie toekomstbestendig willen maken.

Tijdsinvestering?

Deze workshop duurt 1 dag, van 9:00 uur 's morgens tot 17:00 uur 's middags.

Locatie?

In 1 van de 8 locaties van onze partner in conferentie- en vergaderruimtes. Of gewoon bij jou op kantoor.

6 gebieden van wendbaarheid

Strategy

We gaan kijken naar de strategie van de organisatie. Is die helder voor iedereen? Waar moeten we bijschaven of misschien wel verfijnen?

Organize

We kijken of jouw organisatie structuur optimaal is om bij te dragen aan de strategie. Daar waar nodig doen we voorstellen voor aanpassingen.

Process

Werkafspraken, processen of 'Way of Working', hoe je ze ook noemt, we gaan kijken of ze passen bij wat je wilt bereiken. Natuurlijk met suggesties voor verbeterpunten.

Human Capital

In dit gebied staan jouw medewerkers centraal. Wat doe je om ze echt te binden? Wat biedt je aan zodat ze hun werk nog beter kunnen doen? Natuurlijk krijg je handvatten om zelf aan de slag te gaan!

Inspect

We leggen uit wat het belang is van een regelmatige inspect sessie. En niet alleen dat: we laten je ook zien hoe je die op een goede manier faciliteert om de juiste feedback te krijgen.

Adapt

Feedback krijgen is alleen waardevol als er ook iets mee gebeurt. Tijd om te kijken hoe we de feedback uit de inspect, kunnen gebruiken voor verbetering.

Herken je dit ook?

Veel Managementteams lopen vast met hun bedrijfstransformaties.

De Organisatie Veranderaars helpen deze Managementteams om hun organisatie wendbaar en veerkrachtig te maken, zodat deze sneller in kunnen spelen op verandering, wat resulteert in een toekomstbestendige organisatie.

Waar doe je het voor?

Wat neem je mee terug? 

Een plan

Na afloop heb je een concreet plan om mee aan de slag te gaan. Met dit plan kun je jouw organisatie wendbaar en veerkrachtig maken.

Handvatten

Je hebt kennis en kunde om je plan daadwerkelijk tot een succes te maken. Je kunt na deze workshop het geleerde direct in de praktijk toepassen.

Inzicht & Inspiratie

Aan het einde van de dag heb je veel nieuwe inzichten en ideeën om toe te passen binnen je eigen organisatie. Jij bent de inspirerende motor achter de verandering!

Locaties

Waar we deze workshop verzorgen

We hebben een hele fijne partner waar we graag gebruikmaken van de vergaderfaciliteiten. Zij hebben ruimtes op maar liefst 8 verschillende locaties in Nederland. Naast deze ruimtes die we gebruiken, verzorgen zij ook de lunch, koffie of thee en iets tussendoor. Hierdoor kunnen we onze aandacht volledig richten op jou en de workshop.

Natuurlijk kunnen we de workshop ook bij jou op locatie organiseren. De ervaring leert dat het dan vaak minder effectief is door verstoringen en omdat je eigenlijk nog steeds met je hoofd bij je dagelijkse bezigheden bent.

Zie deze workshop daarom als een heidag waar je er echt met je team even helemaal uit bent en frisse, vernieuwende, ideeën opdoet.

SOPHIA

De wijsheid van wendbare organisaties

De workshop Wendbaar & Veerkrachtig MT gaat uit van de theorie van het boek “SOPHIA, De wijsheid van wendbare organisaties”. Dit boek beschrijft de route en 6 tussenstops waar tijdens de workshop mee gewerkt wordt. Uiteraard ontvangen de deelnemers van deze workshop allemaal een exemplaar om het geleerde later nog eens op te halen!

De investering

We komen er altijd uit

Natuurlijk is er een prijskaartjes voor deze dag vol inspiratie. Bovenal zal je investering mentaal zijn. Deze workshop moet je met een open blik ingaan. Je zult geconfronteerd worden met oude denkbeelden. Je zult ontdekken dat je soms zelf de rem bent op de groei van je organisatie. Je zult ontdekken dat je dingen echt moet gaan los laten. 

Als je bereid bent dat te doen, ben ik ervan overtuigd dat jouw organisatie een enorme boost gaat krijgen. Over het bedrag op de factuur gaan we het vast eens worden!

Klaar om aan de slag te gaan?

Vul het formulier in, dan starten we met een goed gesprek!