De Organisatie Veranderaars

Vergaderen met resultaat

Alleen nog zinvol vergaderen

Maak elke vergadering zinvol met onze effectief vergaderen training “Vergaderen met Resultaat”.

Over deze training

Waarom effectief vergaderen?

In 2021 deed het Algemeen Dagblad, onderzoek naar ons vergadergedrag. Ruim een derde van de ondervraagde, gaf aan tussen de 40 tot 60 procent van de werktijd met vergaderen bezig te zijn. Daar komt bij dat veel mensen vergaderingen helemaal niet zinvol vinden. Tijd dus om daar iets aan te doen! En ja, als je dit goed doet, zul je uiteindelijk zelfs minder kunnen gaan vergaderen!

Met deze training gaan we voor vergaderingen met resultaat. Vergaderingen waar je aan het einde beschikt over heldere afspraken en actiepunten. 

Wat je leert

Tijdens deze training ga je leren hoe je echt gedragen besluiten kunt nemen. Niet van die “we zien wel hoe het gaat”-besluiten, maar besluiten waar iedereen achter staat. Ook ga je ontdekken hoe een meer inclusieve vergadering, waarin iedereen gehoord wordt, leidt tot veel betere besluiten. Tot slot ga je naar huis met de kennis om van jouw vergaderingen een interactief samenzijn te maken. Dit stelt je in staat om moeilijke beslissingen, in korte tijd, te kunnen nemen.

Praktische informatie

Dit is een incompany training waarbij we met jouw hele team aan de slag gaan. Dat kunnen we uiteraard bij jou op kantoor doen. Maar de ervaring leert dat de meest resultaten gehaald worden op een externe locatie zonder afleiding van het dagelijkse werk.

  • Duur van de training: 1 dag
  • Groepsgrootte: 6 tot 12 personen
  • Locatie: bij jou op kantoor of in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Veenendaal of Zwolle
  • Prijs: € 1.200,- + € 85,- per deelnemer arrangementskosten externe locatie

Iets voor jou?

Voor wie is deze training?

Deze effectief vergaderen training is bedoeld voor teams die regelmatig vergaderen en merken dat er vaak geen resultaat gehaald wordt. Kortweg, deze training is voor jou als:

  • Je vergaderingen effectiever wilt maken
  • Je op een zinvolle manier wilt vergaderen
  • Je resultaat wilt halen uit je vergadertijd
  • Je vergaderingen inclusiever wilt maken
  • Je vergaderingen leuker wilt maken

De training

Deze effectief vergaderen training is opgedeeld in 2 dagdelen.

Dagdeel 1: Consent besluitvorming en workshop vormen

Tijdens dit deel gaan we kijken naar manieren om besluitvorming inclusiever en beter gedragen te maken. Daarnaast gaan we kijken naar verschillende manieren van vergaderen. Door workshop vormen toe te voegen worden vergaderingen effectiever en vaak ook sneller.

Dagdeel 2: de praktijk van effectief vergaderen

Hoewel we in het eerste deel echt niet stil zullen zitten, gaan we in het tweede deel alles samenvoegen. Hierdoor ontstaat een interactieve manier van vergaderen. ‘Het Vergader Spel‘ zal onze nieuwe vaardigheden op de proef gaan stellen.

Waarom kiezen voor ons?

Waarom een effectief vergaderen training van De Organisatie Veranderaars?

Bij De Organisatie Veranderaars staat jouw groei centraal. Wij begrijpen dat effectief vergaderen meer is dan een vaardigheid; het is een cruciaal onderdeel van jouw professionele succes. Daarom passen wij onze training 'Effectief Vergaderen' aan op jouw specifieke behoeften en uitdagingen. In een ontspannen en veilige leeromgeving krijg jij de ruimte om jouw persoonlijke leerdoelen te bereiken. Onze trainingen zijn altijd verrijkt met spelelementen, waardoor de kennis niet alleen beter blijft hangen, maar ook direct toepasbaar is in de praktijk. Zo garanderen we resultaat op de lange termijn en tillen we jouw vergaderingen naar een hoger niveau.

Klaar voor een volgende stap?

Wil jij voorgoed afrekenen met zinloze vergaderingen?

Maak er werk van!

Wil je helemaal zeker zijn dat dit de training is die jouw team nodig heeft? Neem dan direct contact op met Bob Kosse via 0646 013 949 of bob@deorganisatieveranderaars.nl.

Wil je graag alles nog even doorlezen of delen met een collega? Download dan direct de brochure (geen registratie of e-mailadres nodig)

Meer informatie?

Meer informatie over deze training? Vul dan het formulier hieronder in, we nemen binnen 48 uur contact met je op.