Jouw kennisniveau bijspijkeren met De Organisatie Veranderaars

Wendbare en Veerkrachtige trainingen

Bij een wendbare en veerkrachtige organisatie komt veel mindset kijken. Werken vanuit principes die zorgen voor een gelijkwaardige organisatie cultuur die gericht is op het maximaliseren van klantwaarde.

Natuurlijk is dit iets wat je vooral moet doen binnen je organisatie. Je moet ervaren, dag in, dag uit.

Maar om dat te kunnen heb je natuurlijk wel kennis nodig over wendbaar en veerkrachtig organiseren. De trainingen van De Organisatie Veranderaars doen precies dat!

Een van onze standaar trainingen of ben je op zoek naar iets speciaals?

Wij hebben een aantal trainingen zelf ontwikkeld. Ons ‘standaard aanbod’ zeg maar. Dat zijn trainingen waarvan we vaak zien dat ze bij verschillende bedrijven gevraagd worden. Natuurlijk zijn wij hier wel wendbaar in en passen we de training aan naar jouw specifieke behoefte.

Nu kan het zo zijn dat je op zoek bent naar een managementtraining of leiderschapstraining waar we geen standaard training voor hebben. Logisch, jouw bedrijf en jouw managers zijn uniek. In dat geval kunnen wij een training op maat ontwikkelen. Hiervoor hebben we een uitgebreide toolkit aan mogelijkheden waardoor de prijzen heel betaalbaar blijven.

Dit is ons actuele aanbod aan trainingen

Dit is Scrum

Een Scrum team is meer dan een groepje mensen die werkt uit een backlog. Een Scrum team zoekt naar verbetering, waarde en transparantie.

Scrum Master

Scrum Master is zoveel meer dan een rol. Scrum Masters zijn de veranderaars binnen een organisatie. In deze training leer je hoe je dat goed aanpakt.

Product Owner

Een Product Owner ziet geen projecten maar producten, geen problemen maar kansen. In deze training leer je hoe je als Product Owner jouw rol vervult.

Benieuwd hoe we jouw medewerkers kunnen trainen?

Plan een afspraak, direct in onze agenda, de mogelijkheden van de trainingen te bespreken. Uiteraard kun je ook voor vragen over ons standaard aanbod bij ons terecht. Kies een datum en tijdstip die jou het beste uitkomt en we nemen alle tijd voor je om al je vragen te beantwoorden!