Workshop Wendbaar & Veerkrachtig MT

Voor wie?

Management teams die hun organisatie toekomst bestendig willen maken.

Hoe lang?

Deze workshop duurt 1 dag, van
9.00 uur ‘s morgens tot
17.00 uur ‘s middags

Waar?

In een van de 8 locaties van onze partner in conferentie en vergader ruimtes of bij jou op kantoor.

Wat we gaan doen? Dit is onze route:

SOFIA: De route naar een wendbare, veerkrachtige en duurzame organisatie

En dit is hoe de dag eruit ziet:

Je wordt natuurlijk warm welkom geheten met een kopje koffie of thee en dan gaan we aan de slag! Voordat we de diepte in kunnen duiken hebben we natuurlijk een basiskennis nodig. We lopen daarom samen door de route heen en staan even stil bij de verschillende tussenstops. Als we een helder beeld hebben wat de tussenstops inhouden gaan we echt aan de slag:

Tussenstop 1: Strategy

We gaan het met het met het team hebben over de strategie van de organisatie of organisatieonderdeel. Samen zullen we tot een goede basis komen van de strategie. Niet helemaal 100%, maar goed genoeg voor nu, en veilig genoeg om te proberen. Hiermee hebben jullie een stevige basis om verder mee aan de slag te gaan.

Tussenstop 2: Organize

Met de strategie op papier, wordt het tijd te kijken naar de organisatie. Is deze wel ingericht op het uitvoeren van de strategie? Moet hier misschien wat in aangepast worden, en zo ja, wat zijn dan de opties?

Tussenstop 3: Flow

Als we kijken naar de organisatie zoals we die nu beschreven hebben, welke manieren van werken zijn er dan mogelijk om medewerkers in ‘flow’ te brengen. We gaan kijken wat er nodig is om medewerkers de beste omgeving te geven om de meest impact te maken.

Tussenstop 4: Inspect & Adapt

Hoe moet het proces er in jullie organisatie uit komen te zien om leren en verbeteren te stimuleren? Hoe gaan we meten of we nog de juiste richting op gaan naar de strategie? Welke dingen kunnen we doen om de uitvoer van het werk nog beter te maken?

Veel Managementteams lopen vast met hun bedrijfstransformaties.
De Organisatie Veranderaars helpen deze Managementteams om hun organisatie wendbaar en veerkrachtig te maken, zodat deze sneller in kunnen spelen op verandering, wat resulteert in een toekomstbestendige organisatie.

Wat neem je mee terug?

Best leuk, zo’n workshop dag, maar wat je eraan overhoudt is natuurlijk nog veel belangrijker. We zetten graag de belangrijkste resultaten voor je op een rijtje.

Een plan

Na afloop heb je een concreet plan om mee aan de slag te gaan. Met dit plan kun je jouw organisatie wendbaar en veerkrachtig maken.

Handvatten

Je hebt kennis en kunde om je plan daadwerkelijk tot een succes te maken. Je kunt na deze workshop het geleerde direct in de praktijk toepassen.

Inzichten en ideeën

Aan het einde van de dag heb je veel nieuwe inzichten en ideeën om toe te passen binnen je eigen organisatie. Jij bent de inspirerende motor achter de verandering!

Waar we deze workshop verzorgen

We hebben een hele fijne partner waar we graag gebruikmaken van de vergaderfaciliteiten. Zij hebben ruimtes op maar liefst 8 verschillende locaties in Nederland. Naast deze ruimtes die we gebruiken, verzorgen zij ook de lunch, koffie of thee en iets tussendoor. Hierdoor kunnen we onze aandacht volledig richten op jou en de workshop.

Natuurlijk kunnen we de workshop ook bij jou op locatie organiseren. De ervaring leert dat het dan vaak minder effectief is door verstoringen en omdat je eigenlijk nog steeds met je hoofd bij je dagelijkse bezigheden bent.

Zie deze workshop daarom als een heidag waar je er echt met je team even helemaal uit bent en frisse, vernieuwende, ideeën opdoet.

Locaties waar wij onze workshops verzorgen
Van Visie Naar Uitvoering: Hoe organisaties wendbaar en veerkrachtig worden

Van visie naar uitvoering Hoe organisaties wendbaar en veerkrachtig worden

De workshop Wendbaar & Veerkrachtig MT gaat uit van de theorie van het boek “Van visie naar uitvoering”. Dit boek beschrijft de route en 4 tussenstops waar tijdens de workshop mee gewerkt wordt. Uiteraard ontvangen de deelnemers van deze workshop allemaal een exemplaar om het geleerde later nog eens op te halen!

Jouw investering

Natuurlijk is er een prijskaartjes voor deze dag vol inspiratie. Bovenal zal je investering mentaal zijn. Deze workshop moet je met een open blik ingaan. Je zult geconfronteerd worden met oude denkbeelden. Je zult ontdekken dat je soms zelf de rem bent op de groei van je organisatie. Je zult ontdekken dat je dingen echt moet gaan los laten. 

Als je bereid bent dat te doen, ben ik ervan overtuigd dat jouw organisatie een enorme boost gaat krijgen. Over het bedrag op de factuur gaan we het vast eens worden!

Direct deze workshop boeken