Breng je Team naar een Hoger Niveau met Onze Communicatietraining

Een inspirerende training die focust op het verbeteren van de onderlinge communicatie en samenwerking binnen teams.

Wat maakt onze Team Communicatietraining Uniek?

Wanneer een groep mensen bij elkaar gezet wordt, is dat niet meteen een team. Met deze training gaan we aan de slag om de persoonlijke communicatiestijlen en kernkwaliteiten naar boven te halen. Het resultaat: een verbonden team van medewerkers die elkaar begrijpen en hun kwaliteiten inzetten om als team vooruit te komen.

 • Leer op basis van DISC de communicatiestijlen van je teamleden
 • Ontdek hoe de verschillende stijlen zich tot elkaar verhouden
 • Leer hoe je elkaars stijlen kunt inzetten als team
 • Ontdek waar ieders persoonlijke kern kwaliteiten liggen
 • Leg samen de puzzel van communicatiestijlen en kern kwaliteiten

Praktische details

Dit is een incompany training waarbij we met jouw hele team aan de slag gaan. Dat kunnen we uiteraard bij jou op kantoor doen. Maar de ervaring leert dat de meest resultaten gehaald worden op een externe locatie zonder afleiding van het dagelijkse werk.

 • Duur van de training: 1 dag
 • Groepsgrootte: 6 tot 12 personen
 • Locatie: bij jou op kantoor of in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Veenendaal of Zwolle
 • Prijs: € 1.200,- + € 145,- per deelnemer voor de DISC-assessment en persoonlijk bespreking. Voor het gebruik van een externe locatie rekenen wij € 85,- per deelnemer arrangementskosten

Is Deze Training Geschikt voor Jouw Team?

Deze training is bedoeld voor teams die op zoek zijn naar manieren om beter samen te werken en meer innovatiekracht te realiseren.

 • Je wilt meer onderling begrip tussen de teamleden
 • Je wilt helder hebben waar de persoonlijke kansen liggen
 • Je wilt duidelijk hebben hoe teamleden elkaar kunnen versterken
 • Je wilt inzicht in manieren om werk te verdelen
 • Je wilt de samenwerking van je team versterken

De training

Deze training bestaat uit 1 dag en een persoonlijk gesprek met alle deelnemers. Tijdens dit gesprek nemen we het DISC-profiel door en kijken we naar mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling van iedere deelnemer. Dit persoonlijke gesprek zal ongeveer 45 minuten in beslag nemen.

Tijdens de trainingsdag gaan we de persoonlijke stijlen en kernkwaliteiten van de deelnemers, op een interactieve manier, samenbrengen en ontdekken hoe die als team ten volste benut kunnen worden.

Waarom een Team communicatietraining van De Organisatie Veranderaars?

Bij De Organisatie Veranderaars hebben we aandacht voor jou. Wij geloven dat we jou pas echt kunnen helpen als we jouw uitdagingen begrijpen. Onze trainingen passen we daarom aan op jouw unieke situatie. Wij zorgen voor een ontspannen en veilige leeromgeving waar jij jezelf kunt zijn en jij de ruimte krijgt voor jouw persoonlijke leerdoelen. Onze trainingen worden altijd voorzien van een spelelement waardoor de lesstof beter blijft hangen. Op die manier ben je verzekerd van resultaat op de lange termijn.

Klaar voor een volgende stap?

Wil je helemaal zeker zijn dat dit de training is die jouw team nodig heeft? Neem dan direct contact op met Bob Kosse via 0646 013 949 of bob@deorganisatieveranderaars.nl.

Wil je graag alles nog even doorlezen of delen met een collega? Download dan direct de brochure (geen registratie of e-mailadres nodig)

Meer informatie?

Meer informatie over deze training op jouw locatie? Vul dan het formulier hieronder in, we nemen binnen 48 uur contact met je op.