Wendbaar en veerkrachtig together we make it happen

Jij aan het stuur wij als navigator

Jouw rol is de organisatie door de verandering naar wendbaar en veerkrachtig werken te leiden. Een rol waar je soms de weg in kwijt raakt.

De Organisatie Veranderaars helpen jou op de weg te blijven. Niet door het stuur over te nemen, maar door je te navigeren. Soms bij te schijnen als het te donker wordt en soms op de rem te trappen als het te hard gaat.

De route naar een wendbare en veerkrachtige organisatie

Routekaart naar een wendbare en veerkrachtige organisatie
 • Strategie

  De eerste stap van de route is de strategie. Vanuit de visie, missie en ambitie gaan we bepalen welke doelen we willen halen en hoe we die meetbaar maken.

 • Structuur

  Met heldere doelen maken we een heldere organisatie structuur die ons in staat stelt deze doelen te realiseren.

 • Samenwerken

  De derde stop tijdens onze route gaat over samenwerken. We gaan afspraken maken over de werkwijze en bepalen wie waarvoor verantwoordelijk is.

 • Surveillance

  Nu alle onderdelen op de plaats zitten, gaan we aan de slag om de doelen te blijven monitoren. We kijken of we nog goed op weg zijn en wat we beter kunnen doen.

Wij nemen graag plaats op de bijrijdersstoel

Maak een online afspraak en ontdek hoe wij jou, vanuit de bijrijdersstoel, kunnen helpen je organisatie wendbaar en veerkrachtig te maken. Na dit gesprek weet je wat je te doen staat en kunnen we van start met de route.

Ben jij er klaar voor om samen met ons deze mooie reis te maken?