Transformeer Je Vergaderingen

Maak elke vergadering zinvol met onze effectief vergaderen training “Vergaderen met Resultaat”.

Over de effectief vergaderen training

In 2021 deed het AD onderzoek naar ons vergadergedrag. Ruim een derde van de ondervraagde, gaf aan tussen de 40 tot 60 procent van de werktijd met vergaderen bezig te zijn. Daar komt bij dat veel mensen vergaderingen helemaal niet zinvol vinden. Tijd dus om daar iets aan te doen! En ja, als je dit goed doet, zul je uiteindelijk zelfs minder kunnen gaan vergaderen!

Met deze training gaan we voor vergaderingen met resultaat. Vergaderingen waar je aan het einde beschikt over heldere afspraken en actiepunten. 

Wat je leert

Tijdens deze training ga je leren hoe je echt gedragen besluiten kunt nemen. Niet van die “we zien wel hoe het gaat”-besluiten, maar besluiten waar iedereen achter staat. Ook ga je ontdekken hoe een meer inclusieve vergadering, waarin iedereen gehoord wordt, leidt tot veel betere besluiten. Tot slot ga je naar huis met de kennis om van jouw vergaderingen een interactief samenzijn te maken. Dit stelt je in staat om moeilijke beslissingen, in korte tijd, te kunnen nemen.

Praktische details

Dit is een incompany training waarbij we met jouw hele team aan de slag gaan. Dat kunnen we uiteraard bij jou op kantoor doen. Maar de ervaring leert dat de meest resultaten gehaald worden op een externe locatie zonder afleiding van het dagelijkse werk.

  • Duur van de training: 1 dag
  • Groepsgrootte: 6 tot 12 personen
  • Locatie: bij jou op kantoor of in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Veenendaal of Zwolle
  • Prijs: € 1.200,- + € 85,- per deelnemer arrangementskosten externe locatie

Voor wie is deze training?

Deze effectief vergaderen training is bedoeld voor teams die regelmatig vergaderen en merken dat er vaak geen resultaat gehaald wordt. Kortweg, deze training is voor jou als:

  • Je vergaderingen effectiever wilt maken
  • Je op een zinvolle manier wilt vergaderen
  • Je resultaat wilt halen uit je vergadertijd
  • Je vergaderingen inclusiever wilt maken
  • Je vergaderingen leuker wilt maken

De training

Deze effectief vergaderen training is opgedeeld in 2 delen.

Dagdeel 1: Consent besluitvorming en workshop vormen

Tijdens dit deel gaan we kijken naar manieren om besluitvorming inclusiever en beter gedragen te maken. Daarnaast gaan we kijken naar verschillende manieren van vergaderen. Door workshop vormen toe te voegen worden vergaderingen effectiever en vaak ook sneller.

Dagdeel 2: de praktijk van effectief vergaderen

Hoewel we in het eerste deel echt niet stil zullen zitten, gaan we in het tweede deel alles samenvoegen. Hierdoor ontstaat een interactieve manier van vergaderen. ‘Het Vergader Spel‘ zal onze nieuwe vaardigheden op de proef gaan stellen.

Waarom een effectief vergaderen training van De Organisatie Veranderaars?

Bij De Organisatie Veranderaars hebben we aandacht voor jou. Wij geloven dat we jou pas echt kunnen helpen als we jouw uitdagingen begrijpen. Onze trainingen passen we daarom aan op jouw unieke situatie. Wij zorgen voor een ontspannen en veilige leeromgeving waar jij jezelf kunt zijn en jij de ruimte krijgt voor jouw persoonlijke leerdoelen. Onze trainingen worden altijd voorzien van een spelelement waardoor de lesstof beter blijft hangen. Op die manier ben je verzekerd van resultaat op de lange termijn.

Klaar voor een volgende stap?

Wil je helemaal zeker zijn dat dit de training is die jouw team nodig heeft? Neem dan direct contact op met Bob Kosse via 0646 013 949 of bob@deorganisatieveranderaars.nl.

Wil je graag alles nog even doorlezen of delen met een collega? Download dan direct de brochure (geen registratie of e-mailadres nodig)

Meer informatie?

Meer informatie over deze training op jouw locatie? Vul dan het formulier hieronder in, we nemen binnen 48 uur contact met je op.