Ontdek wat jij kunt bereiken tijdens een gratis strategiegesprek

Klaar voor een wendbare en veerkrachtige organisatie?

Veel Management Teams lopen vast met hun bedrijfstransformaties. De Organisatie Veranderaars helpen deze Management Teams om hun organisatie wendbaar en veerkrachtig te maken, zodat deze sneller in kunnen spelen op verandering, wat resulteert in een toekomstbestendige organisatie.

Dit gratis strategiegesprek helpt je ontdekken waar je nu op vast loopt en hoe je dat kunt doorbreken. Het is helemaal geen schande dat je er even niet uit komt. Een scherpe blik van buitenaf geeft je vaak net dat zetje in de rug dat je nodig hebt om weer vooruit te kunnen!

Wat mag je van dit gesprek verwachten?

Een moment waarop jij echt tijd hebt

Vragen waarop je een antwoord wilt

Jazeker! Voor dit gesprek worden helemaal geen kosten in rekening gebracht. Pas wanneer jij overtuigd bent dat De Organisatie Veranderaars jouw organisatie echt vooruit kunnen helpen, gaan we kijken naar de mogelijkheden en investering die daarvoor nodig is.

Dat hangt er vanaf natuurlijk. Als er bij jullie Agile gewerkt wordt en jullie zijn daar helemaal tevreden over, dan zul je wellicht minder uit dit gesprek halen. Loop je echter tegen uitdagingen aan waar je niet uit komt, dan is dit gesprek waarschijnlijk het missende puzzle stukje waar je op zat te wachten!

Wij geloven er niet zo in dat het zinvol is om iedereen op een maillijst te zetten en te gaan mailen. Dat levert meer irritatie op dan klanten. Het mailadres dat je hier opgeeft wordt enkel gebruikt voor communicatie over deze afspraak en het, achteraf, toesturen van het stappenplan.

Tijdens het gesprek zal aangegeven worden dat we de mogelijkheid bieden, wekelijks, een informatieve mail te ontvangen. Als je dat wilt zetten we je op die lijst. Wil je dat later toch niet, maak dan vooral gebruik van de optie om uit te schrijven.

Nadat je een strategiegesprek hebt ingepland ontvang je van ons een bevestigingsmail. Wanneer je de afspraak annuleert of wijzigt, ontvang je hiervan ook weer een e-mailbericht. Tot slot ontvang je een persoonlijk e-mail bericht met het stappenplan.

Om die verwachting meteen te temperen: nee. De prijzen van onze dienstverlening staan duidelijk op deze website vermeld. Als er tijdens het strategiegesprek aanleiding is daarna te verwijzen dan zullen we dat doen, maar een ongelofelijke, unieke, eenmalige korting hoef je niet tijdens het gesprek te verwachten.