Samenwerken wij geloven er heilig in

Wij geloven dat door samenwerken met gelijkgestemde partners, wij jou nog beter van dienst kunnen zijn. Niet alleen met advies, maar ook met verdere ondersteuning.

SAMEN STAAN WE STERKER

We kunnen het niet alleen

De missie van De Organisatie Veranderaars is groot. Net als onze doelen. Zo groot dat we die onmogelijk alleen kunnen realiseren. Gelukkig hoeven we het niet alleen te doen en werken we samen met krachtige partners. Samen staan we daardoor sterker!

Samenwerken met Trees for All
Foto: Trees for All

Samenwerkingspartner Trees for All

Trees for All is een Nederlandse non-profitorganisatie die zich al bijna 25 jaar inzet voor een bosrijke wereld. De stichting plant bomen in Nederland en het buitenland en maakt mensen bewust van het belang van bomen. Dankzij de donaties die Trees for All ontvangt, worden wereldwijd nieuwe bossen geplant en bestaande bossen hersteld met positieve impact op klimaat, biodiversiteit en leefomstandigheden. Zo investeert Trees for All in een groene en gezonde aarde voor iedereen.

Meer informatie over Trees for All, of een directe bijdrage leveren? Neem een kijkje op https://treesforall.nl/plant-een-boom

Samenwerkingspartner Peerdom

“Vind wat en wie je nodig hebt in je organisatie”, is eigenlijk een beschrijving die Peerdom te kort doet. Door alle toegevoegde apps helpt Peerdom ook bij:

  • Het zetten en bijhouden van doelen
  • Het beheren van informatie pagina’s
  • Projectmanagement
  • Feedback loops
  • Logboek van alle wijzigingen
  • Missie per medewerker
  • Bijdragen per rol
  • en nog veel meer

Door de samenwerking met Peerdom maken we jouw organisatie niet alleen wendbaar en veerkrachtig, we helpen je ook alles overzichtelijk vast te leggen.

Meer informatie over Peerdom? Neem een kijkje op https://about.peerdom.org

Samenwerken doen we ook met Peerdom

Alleen ga je snel, samen kom je verder

Samenwerken met TACS Informatisering B.V.

Samenwerkingspartner TACS Informatisering B.V.

“De mens is de belangrijkste succesfactor binnen organisaties.” is de kernwaarde binnen TACS. In tegenstelling tot veel detacheringsbureaus werk TACS echt anders. Een focus op de mens en of deze echt gelukkig wordt in de nieuwe functie. Wij zijn dan ook erg blij met deze mooie samenwerking.

Voor TACS leveren we de trainingen aan hun klanten, TACS helpt ons wanneer we extra IT capaciteit voor onze klanten zoeken. Een absolute win-win.

Meer informatie over TACS? Neem een kijkje op: https://tacs.nl

Wil jij ook meegroeien als organisatie veranderaar?

Zoals je ziet hechten wij veel waarde aan samenwerken. Wij vinden het daarbij belangrijk dat onze waarden in die samenwerking vertegenwoordigd zijn, daarom gaan we niet zomaar met iedereen in zee. Herken jij je in onze waarden en kun jij meerwaarde bieden aan onze klanten? Dan willen we graag met je in contact komen! Klik op de knop hieronder om de mogelijkheden te ontdekken!