Sluit je aan bij De Organisatie Veranderaars

Dit is waar wij voor staan

Wij geloven dat duurzaamheid, samenwerken en bedrijfsgroei prima samen gaan. Sterker nog: dat zien we steeds vaker in de praktijk! Wij zien daarom een wereld voor ons van wendbare, veerkrachtige organisaties die op een duurzame manier met elkaar samenwerken.

Join our mission

Wil jij ook bijdragen aan de creatie van een wereld waar op een gelijkwaardige manier wordt samengewerkt? Waar organisaties duurzaamheid hoog op de agenda hebben staan? Een wereld waarin organisaties impact willen maken? Dan sta je samen met ons aan het begin van een prachtige uitdaging!

Samenwerkingspartners

Aansluiten als freelance consultant

Jij bent als mens en ondernemer uniek. Eigenlijk is dat al de belangrijkste reden om je te sluiten! De Organisatie Veranderaars bestaat uit alleen maar unieke mensen met één gemeenschappelijk doel: impact maken!

Netwerk organisatie

De Organisatie Veranderaars werkt samen als een netwerk. Binnen dit netwerk organiseren we de verschillende expertises in kringen. We kennen geen hiërarchie en zoeken samen naar manieren om onze impact te maximaliseren.

Samen beslissen

Binnen het netwerk nemen we beslissingen samen. Iedereen binnen De Organisatie Veranderaars heeft een stem, en de beslissingen nemen we met iedereen die betrokken is bij de uitkomst. Op die manier maken we snelheid en impact.

Eigen rol

We kennen geen hiërarchie, maar moeten natuurlijk wel impact realiseren. Daarom bepalen we samen de rollen en hoe die ingevuld worden. Zo heeft iedereen een rol die bij hem of haar past en het netwerk als geheel vooruit helpt!

Wat zijn de voordelen?

Iedereen wil altijd samenwerken en koffie drinken, maar wat heb jij eraan? Een vraag die je jezelf op deze pagina misschien al wel gesteld hebt. Heel begrijpelijk en daarom lichten we het graag verder toe!

 • Samen sparren

  Natuurlijk ben jij een expert, maar dat betekent niet dat je echt alles weet. Soms is het gewoon fijn om even met een gelijkgestemde te kunnen overleggen.

 • Volg trainingen

  Een training uitproberen of feedback krijgen van andere vakgenoten. De Organisatie Veranderaars bied je alle ruimte. Geef je geen training? Dan pik je de kennis gewoon mee!

 • Samen groeien

  Opdrachten binnenhalen kan lastig zijn in je eentje. Gelukkig sta je er niet alleen voor. We helpen elkaar en maken samen de grootste impact.

 • Extra inkomsten

  Door opdrachten met elkaar te delen, trainingen te geven en natuurlijk de freelance opdrachten die je uitvoert uit naam van De Organisatie Veranderaars.

 • Backup

  Stel dat je onverhoopt ziek wordt, maar jouw opdracht loopt door. In dat geval helpen De Organisatie Veranderaars elkaar door de opdracht voor je over te nemen.

 • Samen ondernemen

  Bij freelancen komt zoveel meer kijken dan de opdrachten. Binnen De Organisatie Veranderaars krijg je de mogelijkheid om samen te ondernemen en te groeien.

Voel jij een klik met ons?

Ben je na het lezen van deze pagina helemaal enthousiast geworden? Lijkt het je fantastisch om aan te sluiten bij De Organisatie Veranderaars? Wil je meewerken aan een toekomst waar wendbare, veerkrachtige en duurzame organisaties samenwerken om echte impact te maken?

Plan dan direct een datum voor een online kennismakingsgesprek.
Denk je na dat gesprek: “Weet je wat, dit is helemaal niets voor mij!” Dan is dat natuurlijk ook goed, maar we hopen natuurlijk dat je net zo enthousiast bent als wij over deze missie.