Gratis Advies Op Maat

Natuurlijk wil jij met je MT de volgende stap zetten met jullie organisatie. Groeien naar een wendbare, veerkrachtige organisatie. Een organisatie die duurzaam vooruit kan.
Maar ja, waar begin je?

In 3 eenvoudige stappen aan de slag

Zijn dit de tappen waarmee jij aan de slag wilt?
Plan dan direct de intake!

  • Plan de intake

    Plan direct een intake in onze agenda wanneer het jou het beste uitkomt. De intake duurt ongeveer 30 minuten.

  • Adviesrapport

    Op basis van de intake ontvang je een op maat gemaakt adviesrapport voor jouw organisatie. Hiermee kun je direct aan de slag.

  • Aan de slag

    Voor de acties uit om jouw organisatie wendbaar, veerkrachtig en toekomstbestendig te maken. Dat kun je alleen doen, of samen met ons.

Boek jouw gratis intake

Stop met hopen dat het goed komt met die transformatie en boek deze gratis intake. In 30 minuten ontdek je waar jullie tegenaan lopen en welke oplossingsrichting voor jullie het meest geschikt is.

Vragen die je misschien nog hebt

Nee hoor! Er is geen aankoopverplichting na dit gesprek. Je ontvangt ons adviesrapport en kunt daarna zelf bepalen of je dat zelf wilt implementeren, met een andere partij, of met ons.

Zeker niet! We hebben net zo’n grote hekel aan al die reclame mails als jij. Het e-mailadres wat je opgeeft wordt enkel gebruikt voor deze afspraak en het toesturen van het advies rapport.

Tijdens het intakegesprek zullen we je vragen stellen over jouw huidige situatie. We inventariseren op de 4 pilaren strategie, structuur, samenwerken en surveillance, de daadwerkelijke waarde, de gewenste waarde en de waarde die we ervaren. Op basis hiervan krijgen we een goed beeld van waar je nu staat en waar je naartoe wilt.

De focus van De Organisatie Veranderaars ligt op de 4 pilaren Strategie, Structuur, Samenwerken en Surveillance. Het rapport zal je handvatten geven om op deze 4 pilaren te richten.

Heb je na de intake een goed gevoel over onze meerwaarde, en zien wij mogelijkheden om jullie te helpen, dan kun je dat uiteraard altijd aangeven. We zullen dan samen een plan opstellen hoe we het beste kunnen samenwerken.